Priser

Vi har lång erfarenhet av att behandla patienter som tycker att det är obehagligt att gå till tandläkaren. Vid första besöket görs alltid en noggrann undersökning där olika förslag till behandling presenteras. Du får självklart också ett kostnadsförslag. Det är du som patient som är med och utformar den behandlingsplan som passar dina behov.

Vi genomför alla sorters behandlingar inom allmän tandvård. Lagningar, rotbehandlingar, bettskenor, extraktioner, fasader, samt kron- och broterapi.
Vid förlust av en eller flera tänder, och även i helt tandlösa käkar, kan de förlorade tänderna ersättas med implantat ett säkert sätt att få nya tänder.

Vad som kan vara bra att veta när det gäller våra priser är att du har rätt till ett visst tandvårdsstöd hos Försäkringskassan. Du kan läsa mer om detta här.

Hos oss kan du dela upp din betalning räntefritt upp till sex månader. Du är alltid välkommen att diskutera den möjligheten med oss. Se även Tandvårdskonto.

Du vet väl om att vi finns på Facebook? Alla våra nya fans erhåller 200 kr rabatt på undersökning! Är du dessutom under 29 år och inte besökt tandläkaren det senaste året kostar dig en undersökning 190kr  (990 kr, plus tandvårdscheck -600kr, plus gillarabatt -200 = 190 kr)

Ring gärna om du vill veta mera!  036 – 711 711

Visa större karta